T-shirt

En t-shirt med ett personligt fototryck på är en utmärkt present, både till stora och små, eller varför inte till dig själv? Med dagens teknik kan du få t-shirtar med tryck av mycket hög kvalité, i material som inte krymper och foto som håller tvätt efter tvätt.

De flesta företag som säljer t-shirtar med kundens eget foto på, ger fina möjligheter till att välja färger, design på trycket och olika typer av t-shirtar. Dessutom behöver du sällan stoppa vid bara ett foto, du kan också få texter, ritade bilder och slogans tryckta på t-shirten. Tack vare att det finns så många företag som trycker foto t-shirtar så hålls priserna även nere, vilket betyder att en t-shirt med eget foto inte behöver kosta mycket mer än ett par hundralappar idag. Lika mycket som det kostar att köpa en massproducerad t-shirt!
Se till att du använder dig av tryckerier och företag som har fått goda omdömen av sina tidigare kunder. Det är ju viktigt att din t-shirt inte tappar formen eller trycket på fotot efter bara några tvättar. Leta runt på internet efter de mest välrekommenderade företagen, så kommer du säkert att bli nöjd. Om du ska ge bort t-shirten i present rekommenderas att du är ute i god tid.