Pussel

Att pussla är otroligt avkopplande, samtidigt som man får anstränga de små grå. Med ett vackert och personligt fotopussel blir det ännu roligare. Idag är det lätt att göra pussel med egna fotografier. Det finns många företag online som kan hjälpa dig och det behöver inte bli så dyrt som man kan tro.

Ett pussel med en rolig och personlig bild blir en fantastisk present till någon som du tycker om. Kanske passar ett pussel med en bild på hunden till din partner? Eller varför inte ge bort ett fotopussel till studenten, konfirmanden, brudparet, möhippan eller till barnen födelsedag? Det finns mängder av tillfällen då ett pussel med egna foton blir en toppenpresent. Du behöver ju inte heller begränsa dig till en enda bild, gör istället ett pussel med ett helt collage av olika favoritfoton!

Det finns också företag som gör vykortspussel, det vill säga lite mindre pussel som går att skicka i posten. Varför inte vara lite kreativ och skicka julkorten som pussel? Det finns fotopussel i många olika svårighetsgrader, så ge inte bort ett alltför svårt eller alltför enkelt.