Musmatta

En rolig och personlig present är att designa sin egen musmatta med foto eller annat tryck. En musmatta är dessutom praktisk och gör arbetet vid datorn mer effektivt och preciserat. Jobbar du på kontoret kan en bild på nära och kära på musmattan förgylla arbetsdagen lite och göra att tiden går lite fortare.

Det finns massor av företag som har möjlighet att trycka upp foton, bilder, texter och logotyper på musmattor. De flesta musmattorna är relativt lika i utformningen, men letar du runt lite kan du hitta musmattor som är lite mer annorlunda. Du kan till exempel skicka en personligt designad musmatta som ett vykort eller beställa en musmatta med foto i miljövänligt material. En musmatta med fototryck kostar runt en hundralapp om du bara ska ha ett par stycken. Vill du ha personliga musmattor till hela företaget eller att ge bort som present till kunder, kan du komma ner i bara några tior eller mindre per musmatta. Då brukar du dock som regel vara tvungen att beställa runt 100 stycken åt gången.
Om du ska ge bort en musmatta med eget foto i present bör du se till att vara ute i god tid. Leverenstiden på en musmatta är nämligen längre än när du framkallar vanliga bilder.