Fotobok

En fotobok är ett ypperligt sätt att spara sina vackra minnen på. Det kan också bli en uppskattad present till exempelvis ett brudpar, en födelsedagsfirare eller varför inte som doppresent? Idag finns det mängder av olika fotoböcker att välja mellan i en oerhörd variation av storlekar, omslag, kvalité och grafisk formgivning.

När du beställer en fotobok är det viktigt att komma ihåg att vara ute i god tid. Det går nämligen inte lika fort som att beställa vanliga bilder för framkallning. Det finns gott om företag online som erbjuder sig att göra fotoböcker av dina foton. Hos en del måste du ladda ned en programvara för att kunna designa boken, men detta brukar som regel vara enkelt även för den som inte är så datakunnig. De flesta sajterna har automatiska varningar ifall dina bilder har för dålig upplösning för att göra sig bra i tryck.
 
En fotobok kostar några hundralappar, men med dagens teknik är det verkligen värt det. Fotoboken ser precis ut som en riktig bok, med alla små detaljer och finesser. Väljer du en fotobok som är tygklädd med silver- eller guldtryck på framsidan blir det en present som ser mycket exklusiv och tjusig ut.