Canvasduk

Ett tjusigt sätt att bevara favoritfotot på är att framkalla det på en canvasduk. Intrycket kan bli mycket proffsigt och är det ett vackert foto förgyller det vilken trist vägg som helst. Tack vare dagens avancerade teknik kan du få ett foto som håller över 200 år, då många canvasdukar tål både väta och UV-ljus. Visserligen kostar foto på canvasduk några hundralappar, men det är ett fantastiskt fint sätt att få en personlig tavla som håller resten av ditt liv.

Ofta kan man välja att antingen framkalla fotot på en lös canvasduk, eller med canvasduken uppspänd på en ram. Som regel sparar du en slant om du beställer fotot på en lös duk, samt en kilram och monterar ihop dem själv. Det enda du behöver för att göra din personliga canvastavla är ett digitalt foto på hårddisken. Detta foto laddar du sedan upp på företagets webbplats, om företaget är online, eller lämnar in på en USB-sticka eller bränd cd-skiva till fotobutiken. Det går naturligtvis bra att scanna in foto också, om du bara har en papperskopia. Du kan få canvasdukar som är enormt stora, faktiskt flera meter.
 
Tänk på att leveranstiden är något längre än om du beställer vanlig framkallning av fotografier, räkna med runt en vecka.